Acesta este un meniu demonstrativ. Conținutul și prețurile sunt folosite doar ca exemplu.

Royale Restaurant

FINE DINING EXPERIENCE
Menu Dégustation
7 SERVICII
475
O călătorie culinară prin cele mai rafinate preparate ale bucătăriei noastre, atent selecționate de Chef pentru a crea o experiență gastronomică memorabilă.
Servit doar pentru întreaga masă

APERITIVE

FOIE GRAS CU TRUFE 85

Foie gras proaspăt cu trufe negre și pâine prăjită

CAVIAR OSETRA 220

Caviar Osetra servit cu blini și garnituri tradiționale

FEL PRINCIPAL

WAGYU A5 RIBEYE 450

Cotlet de vită Wagyu A5 cu sos de trufe și legume de sezon

HOMARD THERMIDOR 280

Homar preparat în stil Thermidor cu sos de brandy și ciuperci

DESERTURI

SOUFFLÉ AU CHOCOLAT 65

Sufleu de ciocolată Valrhona cu înghețată de vanilie Madagascar

CRÊPES SUZETTE 55

Clătite flambate cu Grand Marnier și portocale

PROGRAM SERVIRE
MARȚI - SÂMBĂTĂ
18:00 - 23:00
Str. Episcopiei 1-3, Sector 1
București, România
+40 721 123 456